Lianne Dekker


Lianne: "Het moment dat je door je lens kijkt en voelt dat het gebeurt, dat je geraakt wordt door een beeld en op de ontspanknop drukt. Het gevoel dat je het beeld hebt gevangen waar je naar op zoek bent, het beeld wat je voelt. Dat is wat fotografie zo mooi maakt!"

Lianne Dekker heeft inmiddels een ruime ervaring opgebouwd en werkt graag op originele locaties. In de grote studio waar ze zelf over beschikt wordt in alle rust de tijd genomen voor een mooi portret of een serie met baby/kids of natuurlijk om bij het begin te beginnen, een sfeervolle zwangerschapsserie. Doordat je als fotograaf de meest speciale momenten van mensen vastlegt creƫer je een band in de loop der jaren, het is bijzonder wanneer mensen een fotoserie onthouden, en aan je denken wanneer er weer een mooi moment vastgelegd kan worden.


Dieren en bedrijven

Voor een serie met je trouwe viervoeter kun je ook terecht, een grote variatie aan dieren heeft haar lens al gepasseerd. Ook bedrijven weten de weg naar Lianne Dekker Fotografie inmiddels te vinden voor een bedrijfsserie op locatie, profielfoto's of reclame-uitingen.

Master Photographers Network

Sinds 2013 is Lianne Dekker fotografie lid van het Master Photographers Network. Dit is een netwerk waarin beroepsfotografen door een internationale jury beoordeeld worden op fotografie, aanpak en eindresultaat. Een kwalificatie van het MPN netwerk kan niet gekocht worden, hierdoor ben je gegarandeerd van kwalitatief hoogstaande fotografie. 

Op 1 November 2014 heb ik mijn kwalificatie behaald en ben sinds dien Master Photographer.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op en maak geheel vrijblijvend een afspraak.


Bedrijfsfilm