Newborn fotografie

Het prille geluk van een pasgeboren baby, het gevoel voor dat pure en vertederende kleine wezentje...om daar een mooie herinnering van te hebben is zo waardevol. Iets moois aan de muur waar dit gevoel in zit is daardoor een tijdloze beleving. Met newborn fotografie leggen we dit voor je  vast. 

We adviseren om de newbornserie in de eerste 2-3 weken na de geboorte te maken. Dit om het hele prille sfeertje vast te leggen. Ze slapen dan ook nog heel diep waardoor we de kans krijgen een mooie compositie te maken zonder dat jullie kleintje wakker wordt. 

In alle gevallen proberen we een rustige en serene sfeer te creëren en zal heel nauwgezet in de gaten worden gehouden hoe jullie kindje reageert zodat we op een veilige en verantwoorde manier tot een mooi resultaat komen.

Tips voor de newbornfotografie

De serie wordt bij voorkeur in de studio gemaakt omdat daar veel meer mogelijkheden zijn en het licht en de temperatuur perfect onder controle zijn maar kan ook bij je thuis gemaakt worden als je niet in de mogelijkheid bent om naar de studio te komen (meerprijs)

Voorafgaand aan de newbornshoot krijgen jullie tips zodat we een  optimale sfeer kunnen creëren voor jullie kleintje zoals de voorwaarde dat de temperatuur op de plek waar gefotografeerd wordt minimaal 24 gr is om afkoeling te voorkomen. Ook het succes wordt groter als je kleintje een vol buikje heeft.

Maak tijdig een afspraak zodat er ruimte is gereserveerd in de agenda, er kan nog geschoven worden indien nodig.

Alle benodigde materialen zijn aanwezig. We werken op een "naturel" manier, dus niet met allerlei props, wel met omslagdoeken en dekentjes.  In overleg met jullie wordt gekozen voor een sfeer en kleur. 

Als je geboortekaartjes wilt laten maken kan er een kleine serie op korte termijn na de geboorte  bij je thuis gemaakt worden.

Prijs van de newbornserie


De newbornserie is mogelijk vanaf € 195,- Hierbij inbegrepen zijn 3 afdrukken welke je zelf kunt kiezen. Een selectie van de mooiste foto's krijg je op een contactsheet gemaild om een indruk te krijgen. Daarna maken we een afspraak zodat de foto's, via een presentatie op de computer, in het groot bekeken en besteld kunnen worden. Ook kun je dan de diverse materialen bekijken (plexiglas, dibond, aluminium, canvas, forex enz) 

TIP: vraag een Lianne Dekker Fotografie kado bon, want als alle kleertjes niet meer passen heb je nog een prachtige en waardevolle herinnering in de vorm van de newborn foto's. 

Voor prijzen zie prijslijst