Portret en StudiofotografieEr is altijd de keuze of je een leuke serie in de studio of op locatie laat maken. Bij studiofotografie is de omgeving minder van belang en kunnen er veel creatieve lichtsituaties gemaakt worden waarbij voor verschillende sferen gekozen kan worden. 

Op locatie is er meer een samenspel met de omgeving, deze gaat deel uitmaken van de foto, ook hier kunnen we gebruik maken van flitslicht als creatieve aanvulling of in lastige lichtsituaties.

Sfeer en setting

Van te voren bespreken we de setting en sfeer waarin gefotografeerd gaat worden zodat ook de kleding daarop aangepast kan worden. 

Visagie is bij te boeken en wordt door zeer ervaren visagisten uitgevoerd. 


Mogelijkheden voor portret studiofotografie

  • portret, glamour,make-over 
  • baby,kids 
  • gezin,groep ( €30,- per extra gezin) 
  • zwangerschap 
  • profielfoto 
  • product 

 Heel bijzonder en leuk is een glamour of make-over shoot. Van tevoren wordt besproken wat je mooi vind en welke stijl we toepassen, dit ivm de mee te nemen kleding. We ontvangen van tevoren graag een foto zodat we weten wat bij je past. De shoot duurt 1 uur maar hou rekening met ruim 1-1,5 uur visagie en haarstyling van tevoren.

 

Mini studio- en locatie shoot


Hiervoor wordt een half uur uitgetrokken waarin 1 setting wordt gemaakt. Hou er rekening mee dat deze shoot erg kort is voor kinderen. Er gaat veel tijd zitten in het op hun gemak stellen, wat het succes van de shoot groter maakt. Daarom is het raadzaam om de shoot van 1 uur te boeken. Inbegrepen bij deze fotoshoot is afdruk welke je zelf kunt kiezen. Een selectie van de leukste-mooiste foto's krijg je op een contactsheet gemaild om vast een indruk te krijgen. We maken een afspraak zodat je de foto's, via een presentatie op de computer, in het groot kunt komen bekijken en nabestellen. Ook hebben we een presentatie van mooie/luxe materialen ( plexiglas, dibond, aluminium, leer, beton  enz) 

Visagie vanaf € 60,- Avond/dagmake-up/smokey eyes ( wimpers apart) Voorbeelden: 

www.irenevanderhart.nl 

Voor prijzen zie prijslijst